HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2012. február 22., szerda

Sült kacsacomb sült krumplival, vörösborban párolt almás káposztával, ribizli james sárgabarack beföttel

Sült kacsacomb sült krumplival, vörösborban párolt almás káposztával, ribizli james sárgabarack beföttel

Ilyen receptet már korábban is tettem fel, ezért most csak a fotót mutatom meg.



Korábbi receptek:

Sült kacsacomb párolt káposztával, sárgabarackkal


Sült kacsacomb sült petrezselymes krumplival, párolt lila káposztával, mandarinnal

Sült kacsacomb sült kacsamájjal, párolt vörösboros lila káposztával, rizzsel és sült petrezselymes újkrumplival

Sült kacsacomb krumplipürével, párolt lila káposztával és kiwivel


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése