Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2012. február 22., szerda
Sült kacsacomb sült krumplival, vörösborban párolt almás káposztával, ribizli james sárgabarack beföttel
Sült kacsacomb sült krumplival, vörösborban párolt almás káposztával, ribizli james sárgabarack beföttel
Ilyen receptet már korábban is tettem fel, ezért most csak a fotót mutatom meg.
Korábbi receptek:
Sült kacsacomb párolt káposztával, sárgabarackkal
Sült kacsacomb sült petrezselymes krumplival, párolt lila káposztával, mandarinnal
Sült kacsacomb sült kacsamájjal, párolt vörösboros lila káposztával, rizzsel és sült petrezselymes újkrumplival
Sült kacsacomb krumplipürével, párolt lila káposztával és kiwivel
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése