HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2012. február 26., vasárnap

Banán és narancs pudinggal, csokoládéval, mogyoróval, brandyvel nyakonöntve

Banán és narancs pudinggal, csokoládéval, mogyoróval, brandyvel nyakon öntve


Egy kellemes gyümölcsös puding.

 Hozzávalók :
  • 1 tasak vanília ízű pudingpor
  • 1/2 liter tej
  • 1/2 banán
  • 1/2 narancs
  • 1/4 tábla étcsokoládé
  • mogyoró
  • brandy

Elkészítés:

A pudingot a tasak utasítása szerint megfőzöm.

Közben felszeletelem a banánt, s a narancsot. Néhány darabot félreteszek, a többit feldarabolom.

Amikor a puding kihűlt, beleteszem a feldarabolt gyümölcsöket, mogyorót, poharakba öntöm. Ráteszem a szeletelt gyümölcsöket, a csokoládét, locsolok rá brandyt, s beteszem a hűtőbe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése