HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2012. február 29., szerda

GoodFood magyarul

GoodFood magyarul

A ma reggeli Start Pluszban  (ATV) a GoodFood főszerkesztője bemutatta az új gasztromagazint, mely a BBC nagysíkerű, a világ 7 országában megjelenő  kiadványának magyar nyelvű változata. A kiadványban a BBC adattárából válogatnak nemzetközi ételeket, s bár nem a magyaros konyhát népszerűsítik, de minden számban lesz egy magyar chef, illetve híres személyiség.

Amin azért meglepőddtem, a főszerkesztő gazdasági újságíró, a gasztronómiához eddig semmi köze nem volt, s a műsorvezető - Mészáros Antónia - kérdésére elmondta, főzni sem tud, a feleség főz a családra, ő csak enni szeret. Ettől persze még tud egy igényes lapot szerkeszteni, főleg, hogy elsősorban hozott anyagból dolgozik.

Sok síkert az új lapnak.

GoodFood Cover 1

5 megjegyzés:

  1. Jujj,de jó!Köszi,hogy feltetted!:)

    VálaszTörlés
  2. Én nagyon szeretem az angol magazint. Minden hónapban főzök belőle, kiváncsi vagyok a magyar változat hogy sikerül..az tényleg érdekes, hogy a főszerkesztő nem is konyít a főzéshez...bár én se sokat:)))

    VálaszTörlés
  3. Más téma, de itt tudom Tőled megkérdezni: a gasztro box oldalt láttad már? A hosszú ideig tartó átalakítás előtt nekem is megjelent ott receptem, és ahogy látom Neked is itt van az odaladon a linkjük. De én ezután kitörlőm őket, mert teljesen más az oldaluk, én nem találok ott gasztro témát.

    VálaszTörlés
  4. Lívia: A gastrobox-ra itt a válasz, Latsia kommentje
    http://eshobbychef.blogspot.com/2011/11/gastrobox.html#comment-form
    Kár érte, ezzel egy blognépszerűsítési lehetőséggel kevesebb.
    Egyébként ma töröltem a logojukat, ezzel nem kevés munkát okoztam magamnak. Véletlenül a teljes oldalsó oldal törlésre került, időbe tellett, míg helyre tudtam állítani.

    VálaszTörlés