Rántott sertésvelő
Egy finom belsőség.
Hozzávalók :
Elkészítés:
A sertésvelőt langyos vízben megmossuk, a hártyáját eltávolítjuk, kettőbe, vagy kisebb szeletekre vágjuk.
Sózzuk, borsozzuk, bepanírozzuk és forróolajban megsütjük.
Azonnal tálaljuk. A tetejére nyomunk majonézt. Köretként lehet hozzá krumplipürét, sült krumplit, petrezselymes sós krumplit, majonézes krumplit, párolt rizst stb. adni. Díszítésként tehetünk a tányérra citromkarikát, petrezselymet.
Én most kenyérrel és ecetes uborkával fogyasztottam.
Ezt lájkoltam..:)))Nagyon fincsi,imádom:))))
VálaszTörlésDe rég ettünk, be is iktatom a napokban, jó kis téli kaja!!
VálaszTörlésImádom!
VálaszTörlés