HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2012. február 18., szombat

Az első 100.000 oldalletöltés

Az első 100.000!

A mai nap  a déli harangszó alatt (no nem, a harangzúgás  nem engem és a blogomat ünnepelte) gasztroblogom egy fordulóhoz érkezett, elért egy szép kerek számot, a statisztika szerint megtörtént a 100.000 oldalmegjelenítés.

Champagne graphics

Örülök neki, ez felvillanyozza az embert. Bizonyítja, hogy nem csak magamnak írom a bejegyzéseimet, sokan olvassák. Bár erre utaló jelek eddig is voltak, hiszen eddig 135-en jelentkeztek be követőnek, s nem kevés azoknak a száma, akik megjegyzéseket fűznek az írásaimhoz, közülük többen rendszeresen, szinte naponta.

Üröm az örömben, hogy bár sokan látogatjátok a receptjeimet is, s számos megjegyzést (mintegy 1500-at) is fűztetek hozzájuk, a legtöbb látogatót mégis az egyéb írásaim vonzzák. Itt toronymagasan vezet Nigella Lawsonról írt bejegyzésem több mint 4300 oldalletöltéssel.


Köszönöm a törzsközönségemnek  és minden kedves látogatómnak a kedves kitüntető figyelmet. Remélem a jövőben is hűek maradnak blogomhoz. Én a magam részéről ezt azzal kívánom meghálálni, hogy igyekszem jó recepteket, s érdekes írásokat feltölteni.

Kedves Látogató! Örülök, hogy benéztél hozzám. Gyere máskor is! Szívesen látlak, szeretettel fogadlak.

5 megjegyzés:

  1. Gratulálok a szép kerek számhoz, és még nagyon sokszor ennyit kívánok!

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok és még sok-sok kerek számot kívánok.

    VálaszTörlés
  3. Örülök, hogy nem hagytad abba annak idején a blogolást! Előre a következő 100000 oldalmegjelenítéshez!

    VálaszTörlés