HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2012. február 15., szerda

A legtöbbet látogatott bejegyzéseim 8. - Meg lehet élni 47000 Ft-ból!

A legtöbbet látogatott bejegyzéseim 8. (6., ill. 4.)

2012.02.11.

A blogom már elmúlt másfél éves, az oldalmegjelenítések száma közelíti a 100.000-et. Ideje, hogy számvetést csináljak, s megnézzem, mely bejegyzéseim vonzották a legtöbb érdeklődöt. Sajnálatos módon receptjeim nem szerepelnek közöttük. Rá kell erősítenem.



Meg lehet élni 47000 Ft-ból!

Az a furcsa helyzett állt elő, hogy amig én elkezdtem írogatni a toplistát, berobbant egy néhánynapos bejegyzésem, s felborította a lista végét, sőt egyből a 6. helyre rukkolt előre, s így tulajdonképpen nem is a 8., hanem a 6. helyen áll.

Nos, a bejegyzést tegnap kezdtem el írni, ma amikor folytattam, meglepődve láttam, hogy már a 4. helyen állt 756 oldalmegjelenítéssel, s ez a szám folyamatosan nő. Gyorsan fel is teszem, hogy ne kelljen megint átírnom ezt a bejegyzést.

Ez csak áttételesen kapcsolódik a gasztronómiához, arról szól, hogy hogyan lehet megélni 47.000 Ft-ból. A gazdasági miniszter állítása szerint nagyon jól, bár ezt a kijelentést azóta többen is próbálták cáfolni, ill. magyarázni. Az illetékes hallgat. Az államtitkára olvasta fel azt az állítólagos szöveget, ahogy szerinte elhangzott a beszéd a parlamenti bizottság elött. A bizottság részéről eddig senki nem erősítette meg.

Én nagyon nem szeretném kipróbálni, s minden részvétem azoké, akik arra kényszerülnek, hogy ennyiből tengessék az életüket. Ők sajnos egyre többen vannak.

4 megjegyzés:

  1. Szomorú !!! de ők még biztos nem próbáltak ennyi pénzből egy hónapig élni :(

    VálaszTörlés
  2. Végül kiderült, hogy nem az úgy és nem azt mondták...

    VálaszTörlés
  3. Kedves Endre lehet, hogy tényfeltáró újságírónak kellett volna lenned? Ezt csak azért kérdezem, mert Te magad írtad, hogy ezek a írásaid népszerűbbek mint a receptjeid.

    VálaszTörlés
  4. Kedves Lívia: A receptjeimet is sokan olvassák relatíve, de egyébb írásaim még nagyobb érdeklődést váltanak ki. Ennek persze örülök, de nem bánnám, ha az arány nem tolódna el ennyire. Az írásaim egyébként nem nevezhetők oknyomozásnak, inkább a gondolataimat fogalmazom meg különböző dolgairól az életnek, amit aztán megosztok azokkal, akik meglátogatják blogomat, s megtisztelnek azzal, hogy el is olvassák bejegyzésemet.

    VálaszTörlés