Rántott afrikai harcsa sült hagymás krumplipürével
Hozzávalók :- 1 szelet afrikai harcsafilé
- 6 db krumpli
- 1 db vöröshagyma
- 1 db tojás
- liszt
- zsemlemorzsa
- vaj
- olíva olaj
- só
- citrom
- őrölt fekete bors
- vegyes savanyúság
A krumplit felteszem főni héjában. A hagymát apróra vágom.
A filét 3 db-ba vágom, sózom borsozom, csepegtetek rá citromot. Bepanírozom.
A krumplit megpucolom, összetöröm, sózom borsozom, hozzákeverem a hagymát és a vajat, megpirítom.
A halszeleteket olajban megsütöm.
Tálalok, a tányérra helyezek 1 szelet halat, mellé egy kupac krumplit, s a savanyúságot.. A halra nyomok majonézt.
Egyszerű, gyors, finom!Igyekezz meggyógyulni, a sétára nemcsak a kutyának van szüksége, de a gazdinak is jót tesz!
VálaszTörlésEz így igaz. Az egy-másfélórás sétára nekem is szükségem van, pláne, hogy ma már semmit sem sportolok. Csak az a baj, hogy még a házon belül is kínlódás a közlekedés. Ma a fizikotherápiás kezelést is kihagytam.
VálaszTörlés