HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2012. február 1., szerda

Saláta tojással, szardinellával, fetával

Saláta tojással, szardinellával, fetával


Egy gazdag salátatál, akár főételnek is megfelel.

Hozzávalók :

  • Eisberg Classic saláta mix
  • 1 db főtt tojás
  • 1 db paradicsom
  • 1 doboz Szardinella halkonzerv
  • 5 dkg feta sajt
  • 1 ek fehér bor
  • 1 ek citromlé
  • olíva olaj
  • őrölt fekete bors
  • 8 db zöld olíva bogyó chili paprikával
  • 8 db fekete magnélkűlí olívabogyó

Elkészítés:

A salátát a tányérra teszem, rárakom a szeletelt tojást, a szardinellát, a paradicsomot, a feta sajtot, a fekete és a chilis zöld olíva bogyót, sózom, borsozom, meglocsolom citromlével és olívaolajjal, fehér borral.

Fogyasztás előtt beteszem a hűtőbe.


2 megjegyzés:

  1. Finom lehetett!! Jó gazdag saláta! A bort én utána ittam volna meg :)!

    VálaszTörlés
  2. Maria: Tényleg finom volt. Az íz miatt kellett a salátára, hagytam, hogy az ízek összeérjek a teraszon (ebben az időben jobb, mint a hűtőszekrény). De azért megnyugtatlak, evés közben és utána is ittam bort.

    VálaszTörlés