HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2010. december 4., szombat

"Vegyes felvágott" - Sült halrudacskák majonézzel, rizzsel, lila káposztával, kacsamájjal, és baguette-val




Sült halrudacskák majonézzel, rizzsel, lila káposztával, kacsamájjal, és baguette-val


Tudom egy kicsit zavaros ez az étel, mégis finom.

Hozzávalók:

  • 1 doboz halrudacskák
  • lila káposzta
  • majonéz
  • rizs
  • kacsamáj
  • baguette
Elkészítés:

Nos, a lila káposztáról már töltöttem fel több receptet is. A kacsamáj sütése gondolom nem okoz gondot. A hal szeleteket (mélyhűtött) pedig olajban sütöttem ki.
Az eredmény pedig itt látható.


2 megjegyzés: