HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2010. december 18., szombat

Mákos és diós beigli

Mákos és diós beigli

Bár ezt a tésztát nem én készítettem, hanem a feleségem sütötte, azért felteszem a képeket. Jó sok Baccardi rumba áztatott mazsolát tett a töltelékbe. Mint mindig, most is kirepedt, s kicsit ortopéd alakja lett, de nagyon finom volt (gondolom a Baccardi ebben nem kis szerepet játszott).


6 megjegyzés:

  1. Ettől házias, hogy megreped és olyan kis rusztikus, de az íze utánozhatatlan Isteni lehet

    VálaszTörlés
  2. Ortopéd? Dehogy, csak házi! :)) Nagyon guszta!
    Az enyém most pihen, 2-3 óra és végre már nem csak másét nézegetem. :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon guszta,pont olyan mint egy házinak lenni kell!

    VálaszTörlés
  4. Szerintem tökéletes, látszik rajta mennyire finom lehet.. és milyen jól jönne most egy szeletke...:-)

    VálaszTörlés
  5. Szegény asszony, ez az adag biztosan nem áll el az ünnepig, sütheti a következőt! :)
    Boldog, békés karácsonyt Nektek!

    VálaszTörlés
  6. Nekem van egy nagyon kedves szinész kollegám,aki mindig azt mondja,drágám soha nem az a fontos hogy néz ki,hanem milyen az ize,majd megesszük kanállal!ha kell tepsiből!!!!

    VálaszTörlés