Mákos és diós beigli
Bár ezt a tésztát nem én készítettem, hanem a feleségem sütötte, azért felteszem a képeket. Jó sok Baccardi rumba áztatott mazsolát tett a töltelékbe. Mint mindig, most is kirepedt, s kicsit ortopéd alakja lett, de nagyon finom volt (gondolom a Baccardi ebben nem kis szerepet játszott).
Ettől házias, hogy megreped és olyan kis rusztikus, de az íze utánozhatatlan Isteni lehet
VálaszTörlésOrtopéd? Dehogy, csak házi! :)) Nagyon guszta!
VálaszTörlésAz enyém most pihen, 2-3 óra és végre már nem csak másét nézegetem. :)
Nagyon guszta,pont olyan mint egy házinak lenni kell!
VálaszTörlésSzerintem tökéletes, látszik rajta mennyire finom lehet.. és milyen jól jönne most egy szeletke...:-)
VálaszTörlésSzegény asszony, ez az adag biztosan nem áll el az ünnepig, sütheti a következőt! :)
VálaszTörlésBoldog, békés karácsonyt Nektek!
Nekem van egy nagyon kedves szinész kollegám,aki mindig azt mondja,drágám soha nem az a fontos hogy néz ki,hanem milyen az ize,majd megesszük kanállal!ha kell tepsiből!!!!
VálaszTörlés