HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2010. december 4., szombat

Cukkinis lecsó kolbásszal, tojással

Cukkinis lecsó kolbásszal, tojással


Egyik kedvenc lecsóm, a kedvenc - saját termelésű chilivel. Piacon is beszerezhető néha, de csak az tegye bele, aki valóban stereti, és bírja is!, az igazán csípőset.

Hozzávalók:

  • 1 kicsi cukkini
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 db kápia paprika
  • 1 db hegyes zöldpaprika
  • 1 db chilipaprika
  • 1 db paradicsom
  • fűszeres olívaolaj
  • füstölt kolbász
  • bacon szalonna
  • 2 db tojás
  • Vegeta
  • őrölt fekete bors
  • őrölt csípős pirospaprika
  • chili szósz
  • burgonya

Elkészítés:

Egy serpenyőben a fűszeres olajon megdinsztelem az apróra vágott hagymát, majd rádobom a felszeletelt paprikákat, megszórom a fűszerekkel, hozzáadom a szeletelt cukkinit és paradicsomot ,a szeletelt kolbászt, és a darabolt bacont. Amikor kész beleöntöm a felvert 2 tojást. Sült krumplival fogyasztom. Rare Ubatuba Cambuci Pepper paprikával díszítem.

1 megjegyzés: