HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2010. november 2., kedd

Szardíniás tészta

Szardíniás tészta

Hozzávalók:
  • 1 doboz paradicsomos, chilis szardínia
  • bacon
  • olíva olaj
  • pirospaprika
  • bors
  • chilipaprika
  • ketchup
  • chili szósz
  • tészta
  • paprikával töltött olívabogyó
  • reszelt trapista sajt
  • reszelt parmezán

Elkészítés:

A tésztát al dente megfőzöm (a vízbe sót és olajat teszek), leszűrőm, s félrerakom.
Egy serpenyőben kevés olívaolajon a kockára vágott bacont megsütöm. Ráteszem a fokhagymát, chili paprikát, locsolok rá ketchupot, chili szószt, sózom, borsozom, szórok rá piros paprikát. Hozzáadom a halat, felmelegítem. Beleforgatom a tésztát. Tányérra szedem, teszek rá olívabogyót, megszórom a reszelt sajttal és parmezánnal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése