HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2010. november 25., csütörtök

Sajtos bundáskenyér


Sajtos bundáskenyér


Hozzávalók:


  • 4 szelet kenyér
  • tej
  • 2 db tojás
  • reszelt sajt
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
  • olíva olaj

Elkészítés:


A lehetőleg szikkadt kenyereket meglocsoljuk egy kevés tejjel.

A tojást felverjük, hozzáadjuk a reszelt sajtot, sót, borsot, paprikát. Összekeverjük. A kenyereket beleforgatjuk, majd beletesszük egy serpenyőbe, melyben olajat forrósítottunk. Mindkét oldalán aranybarnára sütjük.

Magában is finom, de fogyaszthatunk hozzá paprikát, paradicsomot, hagymát ...

Olcsó, gyors és laktató étel. Ki-ki kedve szerint ihat hozzá teát, sört ...

1 megjegyzés: