Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2010. november 2., kedd
Lazackrémes szendvics
Lazackrémes szendvics
Hozzávalók:
1 zsemle
vaj
alaszkai lazac krém
hegyes zöldpaprika
paradicsom
újhagyma
őrölt fekete bors
citrom
Elkészítés:
A zsemlét megfelezem, megpirítom. Megkenem vajjal, s a lazackrémmel. Megszórom borssal, csepegtetek rá citromlevet.Tányérra helyezem, s teszek mellé paprikát, paradicsomot és újhagymát.
Vörös bort iszom hozzá.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése