HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2017. március 16., csütörtök

Túrós csusza széles metéltből bacon szelettel, chilivel és kéksajttal

Túrós csusza széles metéltből bacon szelettel, chilivel és kéksajttal


Egy teljesen rendhagyó csusza.


Hozzávalók:

  • 25 dkg szélesmetélt tészta
  • 2 szelet bacon
  • olaj
  • 15 dkg tehéntúró
  • 1 dl tejföl
  • 5 dkg kéksajt
  • darabolt chili
  • 6 db chili paprika
  • őrölt fekete bors


  • Elkészítés:

    A tésztát sós vízben megfőzöm.

    Közben a bacont egy serpenyőben megsütöm, félrerakom.

    A serpenyőbe rászedem a tésztát, összekeverem, egy kicsit megpirítom.

    Tálalok. Szedek a tányérra tésztát, teszek rá a túrót, kanalazok rá tejfölt, teszek rá egy szelet bacont, szaggatok rá kéksajtot, és szórok rá darabolt chilit. Sózom, borsozom. Díszítem egy chilivel.


    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése