HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2017. március 1., szerda

Receptem a Receptvárosnál: Vörösboros bab-lencsegulyás sertéshússal és kolbásszal

Receptem a Receptvárosnál: Vörösboros bab-lencsegulyás sertéshússal és kolbásszal


Vörösboros bab-lencsegulyás sertéshússal és kolbásszal


  • Hány főre: 4
  • Előkészítés: 10 perc
  • Főzési/Sütési idő: 30 perc
  • Elkészítés: 40 perc
A 2015. május 14. blogbejegyzésemben további 6 fotó látható:

Vörösboros bab-lencsegulyás sertéshússal és parasztkolbásszal


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése