HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2017. március 9., csütörtök

Túrós csusza kéksajttal

Túrós csusza kéksajttal


Egy kicsit más, mint a hagyományos csusza.

Hozzávalók:

  • 25 dkg csusza tészta
  • 5 dkg füstölt szalonna
  • 5 dkg bacon
  • olaj
  • 15 dkg tehéntúró
  • 1 dl tejföl
  • 5 dkg érett kéksajt
  • őrölt fekete bors

  • Elkészítés:

    A tésztát sós vízben megfőzöm.

    Közben a szalonnákat felvágom, egy serpenyőben megsütöm, a felét félreteszem.

    A serpenyőbe rászedem a tésztát, összekeverem.

    Tálalok. Szedek a tányérra tésztát, teszek rá a túrót, kanalazok rá tejfölt, szaggatok rá kéksajtot és szórok rá sült szalonnát  Sózom, borsozom.






    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése