Márton-napra egy fejedelmi, de olcsó étel.
Elkészítés:
A libaszárnytőket sózom, borsozom, locsolok rá mézet.
A hagymákat félbevágom.
Egy tepsit libazsírral kikenek, rárakom a libaszárnytő darabokat, rá kakukkfüvet, mellé a hagymákat, ezekre is teszek zsírt. Berakom a 180 C fokra előmelegített sütőbe.
A krumplikat hájában előfőzöm Majd meghámozom, s kacsazsírban megsütöm.
A brokkolit párolom.
Kb. 60 perc sütés után tálalok.
A tányérra rakok két libaszárnytőt, s szedek mellé sült krumplit és párolt brokkolit. Nyomok rá kevés ketchupot.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEguGUvBQpkfS_1PxvzMK-c-41ErH1v5NQlF8pew5iHJ9SfwaihV661f4-touI-VW0_keuelbcXj2urPpLeAiPa-gjp9u6_BPCOqDMC_8eUiOczvh1cTzMAMgXjzeRaz7P3Ar1o0fTwAvr5v/s320/hobbychefreceptjei.png)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése