HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2014. január 30., csütörtök

Gombás-sonkás pizza

Gombás-sonkás pizza

Gyors, mégis finom étel, ha nincs kedvünk órákat a konyhában tölteni

 Hozzávalók:
  • 1 db 22 cm-s (18 dkg) pizzalap
  • 1 ek paradicsom szósz
  • 1 ek chili szósz
  • 2 szelet pizza sonka
  • 1 db csiperkegomba
  • 1/2 paradicsom
  • 12 db fekete olíva bogyó
  • 3 dkg trapista sajt
  • 3 dkg reszelt mozzarella
  • 1/2 chili
  • őrölt fekete bors
  • kakukkfű
  • oregano
  • 4 db bazsalikom levél
Elkészítés:

A paradicsomot és a gombát szeletelem, az olívabogyókat félbevágom.

A pizzalapot berakom egy serpenyőbe, vízzel bespriccelem, megkenem a szószokkal, rárakom a hozzávalókat, fűszerezem, ráreszelem a trapistasajtot, rászórom a mozzarellát, rávágom a chilit A pizzát berakom a 180 C fokra előmelegített sütőbe, s 30 percig sütöm.

Tálaláskor rárakom a bazsalikom leveleket.

P.S. A Hírkereső mai (2014.02.03.) Gasztro Top Listá-ja:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése