Disznósajtos lakoma
A szokásos bevásárlásomon voltam ma a hipermarketben.Már a bejáratnál volt egy nagy kínálat - többek között - mangalica árukból. Itt kellette magát a disznósajt. Ellentétben az átlagos disznósajtokkal ez nem volt tele mindenféle szőrös-bőrös, nekem nem túl izgató, vonzó töltelékkel, hanem gusztán húsos volt, s piros a paprikától. Haza érve rögtön meg is kóstoltam. Nem csalódtam benne. Nem voltak benne rágós mócsingok, s kellemesen csípős, pikáns volt.Újhagyma, paprika és paradicsom, no és házikenyér kíséretében jól belakmároztam belőle.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEguGUvBQpkfS_1PxvzMK-c-41ErH1v5NQlF8pew5iHJ9SfwaihV661f4-touI-VW0_keuelbcXj2urPpLeAiPa-gjp9u6_BPCOqDMC_8eUiOczvh1cTzMAMgXjzeRaz7P3Ar1o0fTwAvr5v/s320/hobbychefreceptjei.png)
Mi is vettünk hasonlóan finomat, de nem mangalica kínálatban. De elfelejtettük megnézni a gyártóját, mert közben kidobtuk a lejárt újságját amiben volt, bár a férjem azt mondta, hogy megismeri a Spárban. Ugyanis pont olyan volt, ahogyan most Te leírtad, semmi bőr, porcogó, hanem húsos, és paprikás szinte már-már házias.
VálaszTörlés