HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2014. január 30., csütörtök

Hurka-kolbász: Disznótoros sült céklával és krumplival, Hurka-kolbász fehérborosan hagymás krumplival és savanyú káposztával együtt sütve és Hurka rozmaringos krumplival és fehérboros savanyú káposztával

Hurka-kolbász: Disznótoros sült céklával és krumplival, Hurka-kolbász fehérborosan hagymás krumplival és savanyú káposztával együtt sütve és Hurka rozmaringos krumplival és fehérboros savanyú káposztával


Január van, ez a disznóvágások ideje. A Mindmegette közölt egy cikket

Hurka kolbásszal


címen, melyben van is egy 34. receptből álló ajánlat, ebben az 5., 11., és a 13. recept tőlem van:



Hurka-kolbász fehérborosan hagymás krumplival és savanyú káposztával együtt sütve  



Hurka rozmaringos krumplival és fehérboros savanyú káposztával 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése