Medvehagymás virslisaláta zöldségekkel
Pillanatok alatt készen van.
Hozzávalók:
- 2 db virsli
- 2 db paradicsom
- 1 szál újhagyma zöldjével
- 1 db csípős hegyes paprika
- 5 levél mángold
- 4 levél medvehagyma
- olíva olaj
- só
- őrölt fekete bors
A virslit, újhagymát, paprikát karikára, 2 medvehagymát, a mángoldleveleket csíkokra vágom, a paradicsomot nyolcadolom.
Egy serpenyőben a hozzávalókat megdinsztelem, fűszerezem. Egy tányérra szedem, ráteszek egy medvehagymalevelet. Zsemlével fogyasztom.
Hol veszel ilyenkor friss mángoldot, meg medvehagymát?
VálaszTörlésNem írtad, hogy fagyasztott lenne, csak azért firtatom.
A mángold a kertünkben van, most már hó alatt, de még bírja, a medvehagyma pedig a mélyhűtőből.
VálaszTörlésKöszönöm a választ. mángoldom kipusztult, majd jövőre vetek.Az én fagyasztómban is van medvehagyma, a többi hozzávaló meg még kapható.
VálaszTörlés