HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2012. december 9., vasárnap

Medvehagymás virslisaláta zöldségekkel

Medvehagymás virslisaláta zöldségekkel


Pillanatok alatt készen van.

Hozzávalók:
  • 2 db virsli
  • 2 db paradicsom
  • 1 szál újhagyma zöldjével
  • 1 db csípős hegyes paprika
  • 5 levél mángold
  • 4 levél medvehagyma
  • olíva olaj
  • őrölt fekete bors
Elkészítés:

A virslit, újhagymát, paprikát karikára, 2 medvehagymát, a mángoldleveleket csíkokra vágom, a paradicsomot nyolcadolom.

Egy serpenyőben a hozzávalókat megdinsztelem, fűszerezem. Egy tányérra szedem, ráteszek egy medvehagymalevelet. Zsemlével fogyasztom.




3 megjegyzés:

  1. Hol veszel ilyenkor friss mángoldot, meg medvehagymát?
    Nem írtad, hogy fagyasztott lenne, csak azért firtatom.

    VálaszTörlés
  2. A mángold a kertünkben van, most már hó alatt, de még bírja, a medvehagyma pedig a mélyhűtőből.

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm a választ. mángoldom kipusztult, majd jövőre vetek.Az én fagyasztómban is van medvehagyma, a többi hozzávaló meg még kapható.

    VálaszTörlés