HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2012. december 13., csütörtök

Sült kolbászkák krumplival, zöldségekkel

Sült kolbászkák krumplival, zöldségekkel

A kolbászkákat és a zöldségeket lehet grillezni, de sütve is finomak.

Hozzávalók:
  • 4 db Früstök kolbászka
  • 1  db nagy krumpli
  • llibazsír
  • 1 db paradicsom
  • 1 db csípős hegyes paprika
  • 1/2 vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • őrölt fekete bors
  • petrezselyem
Elkészítés: 

A krumplit héjában megfőzöm. A hagymát, paradicsomot, paprikát félbevágom, beleteszem egy serpenyőbe, melybe libazsírt kanalaztam, melléteszem a bevagdosott kolbászkákat, a megpucolt és felszeletelt krumplit, valamint a fokhagymát, fűszerezem, s megsütöm. Tálaláskor petrezselyemmel megdíszítem.



2 megjegyzés: