Sült kolbászkák krumplival, zöldségekkel
A kolbászkákat és a zöldségeket lehet grillezni, de sütve is finomak.Hozzávalók:
- 4 db Früstök kolbászka
- 1 db nagy krumpli
- llibazsír
- 1 db paradicsom
- 1 db csípős hegyes paprika
- 1/2 vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- só
- őrölt fekete bors
- petrezselyem
A krumplit héjában megfőzöm. A hagymát, paradicsomot, paprikát félbevágom, beleteszem egy serpenyőbe, melybe libazsírt kanalaztam, melléteszem a bevagdosott kolbászkákat, a megpucolt és felszeletelt krumplit, valamint a fokhagymát, fűszerezem, s megsütöm. Tálaláskor petrezselyemmel megdíszítem.
Nagyon étvágygerjesztő!
VálaszTörlésNagyon jó kis összeállítás, guszta és laktató is:)
VálaszTörlés