Dupla joghurtos őszibarack vodkával
Hozzávalók:
Elkészítés:
A hozzávalókat kiveszem a hűtőből.
Egy pohárba kanalazom az őszibarack ízesítésű joghurtot, erre a natúr joghurtot. Az őszibarackot felszeletelem, s a joghurtba, illetve a tetejére teszem, ráöntöm a vodkát. Beteszem a hűtőbe, hogy jól lehűljön, s az ízek összeérjenek.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEguGUvBQpkfS_1PxvzMK-c-41ErH1v5NQlF8pew5iHJ9SfwaihV661f4-touI-VW0_keuelbcXj2urPpLeAiPa-gjp9u6_BPCOqDMC_8eUiOczvh1cTzMAMgXjzeRaz7P3Ar1o0fTwAvr5v/s320/hobbychefreceptjei.png)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése