HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2014. augusztus 13., szerda

Dupla joghurtos őszibarack vodkával

Dupla joghurtos őszibarack vodkával

Egy kellemes hűsítő ital kánikula idejére.

Hozzávalók:

  • 150 gr őszibarack ízesítésű joghurt
  • 150 gr natúr joghurt
  • 1 db őszíbarack
  • 3 cl vodka
Elkészítés:

 A hozzávalókat kiveszem a hűtőből.

Egy pohárba kanalazom az őszibarack ízesítésű joghurtot, erre a natúr joghurtot. Az őszibarackot felszeletelem, s a joghurtba, illetve a tetejére teszem, ráöntöm a  vodkát. Beteszem a hűtőbe, hogy jól lehűljön, s az ízek összeérjenek.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése