"Születésnap - Gastroblog, Stevie Wonder
Tegnap lett a blogom 4 éves! Ennek alkalmából összeállítottam egy mini "tortá"-t.
A "remekmű" sütés nélkül készült. Remélem, az igazi tortakészítők elnézik nekem ezt a kontárkodást, s velem ünnepelnek e jeles napon.
Előre is köszönök minden gratulációt.
Ezúttal nem untatlak benneteket mindenféle statisztikával.
Szeretném megköszönni, hogy sokan felkerestétek szerény blogomat, számosan megjegyzéseket is írtatok, csatlakoztatok a bloghoz, s remélem, hogy többeket barátnak is mondhatok.
Bízom benne, hogy továbbra is be-benéztek hozzám, s bátorítást kapok a folytatáshoz.
A "torta" "recept"-je:
Mini málnás "torta"
Hozzávalók:- 3 körszelet kukoricás szezámmagos felfújt rízs
- 5 dkg csokoládés puding
- 1 ek mascarpone
- citrom
- 10 dkg málna
- díszgyertya (4-es)
A mascarponeba keverek citromhéjreszeléket és citromlevet.
Egy tányérra helyezem az első szelet rízsfelfújtat, megkenem a csokoládés pudinggal. Rárakom a második rizsfelfújtat. Ezt is megkenem. Következik a harmadik. Erre mascarpone kerül. A"tortá"-t körverakom málnávall, középre beszúrom a gyertyát.
Felirat hozzáadása |
Happy Birthday to my lovely GASTROBLOG: HOBBYCHEF!
Lehet énekelni: Happy Birtyday to you ....
Gratulálok a blogszülinaphoz kedves Hobbychef :)!
VálaszTörlésJó egészséget kívánok, hogy még sok éven át süthess-főzhess, és megoszthasd velünk az elkészített ételek receptjeit itt a blogon, és a különféle receptes újságok oldalain is.
Köszönöm kedves Mária! Igyekszem.
TörlésEndre nagyon-nagyon gratulálok, csak így tovább :-))))
VálaszTörlésKöszönöm a gratulációt. Nem adom fel!
TörlésNagyon helyes tortát készítettél, remélem, meg is etted!
VálaszTörlésBoldog blogszülinapot, és további sikeres blogolást kívánok! :)
Köszönöm. Természetesen megettem. Miért gondolod, hogy esetleg nem?
VálaszTörlés