HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2014. július 10., csütörtök

Chilis avokádókrémes toast sült paprika és majonézes retek salátával, újhagymával, koktélparadicsommal

Chilis avokádókrémes toast sült paprika és  majonézes retek salátával, újhagymával, koktélparadicsommal

Egy finom hideg vacsora, mit szólsz hozzá? Jöhet?

Hozzávalók:  
  • 0,5 avokádó
  • 0,5 citrom
  • 1 db chili
  • 0,5 db kápiapaprika
  • 0,5 csokor retek
  • majonéz
  • 1 szál újhagyma
  • 2 db koktélparadicsom
  • petrezselyem
  • 2 szelet toast
  • őrölt fekete bors
  • olívaolaj
Elkészítés:

Az avokádókrémet elkészítem. Az avokádóra facsarok citromot,  sózom, borsozom, locsolok rá olívaolajat, villával összetöröm, vágok rá chilit, összekeverem. Beteszem a hűtőbe.

A paprikát széles csíkokra vágom, olíván megsütöm, locsolok rá ecetet.Beteszem a hűtőbe.

A retkeket megpucolom, megmosom, felszeletelem, sózom, borsozom, facsarok rá citromot, locsolok rá majonézt. Beteszem a hűtőbe.

Másnap a toastot megpirítom, megkenem az avokádókrémmel, s szervírozom mellé a többi hozzávalót.



 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése