Kagylóval, kaviárral, ringlivel töltött avokádó, tojással, salátaágyon
Hozzávalók :- 1/2 avokádó
- paradicsomos kagyló
- vörös kaviár
- ringli
- fejes saláta levél
- 1 db tojás
- citrom,
- olíva olajba eltett fokhagyma
- chilipaprikával töltött olívabogyó
- só
- őrölt fekete bors
- extra szűz olívaolaj
- petrezselyem
A tojást félkeményre főzöm. Közben az avokádót hosszában kettévágom, a magját eltávolítom, a gyümölcs húsát kivájom. Egy tányérra elrendezem a salátaleveleket, ráhelyezem az avokádót, elé a hosszában félbevágott tojást. Az avokádó csónakba rakok vegyesen avokádó húst, kagylót, ringlit és kaviárt, a salátalevelekre is kerül egy kevés, valamint fokhagyma és olívabogyó. Sózom, borsozom, facsarok rá citromot, locsolok rá olívaolajat. Díszítem citrom karikával és petrezselyemlevéllel. Vajas pirítóssal és vörösborral fogyasztom.

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése