Sült sáska
Aki szereti az extra kajákat, annak a figyelmébe ajánlok egy cikket, melyre a dívány oldalán bukkantam. Íme:"Az Egyesült Nemzetek Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete szerint a rovarok létfontosságúak a világ növekvő népességének táplálkozási szükségleteinek kielégítéséhez, de alig szerepelnek számos gazdag nemzet étrendjében. Pedig a szöcske egészséges alternatívája a húsnak: a sült szöcske 60 százaléka protein, és csak 6 százaléka zsír.
A szöcskék, sáskák rajongói úgy vélekednek, az állat fogyasztása semmivel sem különbözik a garnélarák fogyasztásától: végtére is, ugyanúgy, mint a rovarok, azok is ízeltlábúak."
A teljes cikk -->
Proteinbomba: sült sáska házilag

Hát egyen sáskát, akinek arra van gusztusa!
VálaszTörlésÉn inkább kihagyom!