HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2013. április 15., hétfő

Gombás tortellini fehérboros, tejszínes, tormás heringfilével, medvehagymával

Gombás tortellini fehérboros, tejszínes, tormás heringfilével, medvehagymával

Hozzávalók :
  • 1 zacskó (25 dkg) gombás tortellini
  • 2 szelet (20 dkg) tejszínes-tormás heringfilé dobozból
  • főzőtejszín
  • 6 levél medvehagyma
  • 1 szál újhagyma zöldjével
  • petrezselyem
  • kapribogyó
  • őrölt fehér bors
  • extraszűz olívaolaj
  • fehérbor
Elkészítés:

A tésztát megfőzöm. A hagymákat, petrezselyemet összevágom.
Egy serpenyőben öntök kevés olajat, beleteszem a heringszeleteket,  locsolok rá még tejszínt, kevés fehérbort, szórok rá fehér borsot, kapribogyót,  a felkarikázott újhagymát, s a darabolt medvehagymát..

Tálaláskor díszítem medvehagymával, újhagyma zöldjével, petrezselyemlevéllel.

Ez egy könnyű és gyors, ugyanakkor nagyon finom étel



1 megjegyzés: