HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2013. április 14., vasárnap

Hobbychef: blog gasztronómiáról és sok minden másról Cogito et coquo, ergo sum!

Hobbychef: blog gasztronómiáról
és sok minden másról
Cogito et coquo, ergo sum! 

Megváltoztattam a blogom címét. Az utóbbi idők bejegyzései alapján, azt hiszem, ez jobban kifejezi, ami a blogomat jellemzi. Az alcím már sugalmazta a törekvésemet. Gondolkodom és főzök, tehát vagyok. (Descartestől kölcsönvett, s továbbgondolt idézettel.) Amellett, hogy továbbra is igyekszem fotókkal illusztrált recepteket közreadni, egyéb témákban is megnyilvánulok, melyek nem minden esetben csatlakoznak a gasztronómiához.


A fői irány továbbra is az ételek és italok, a konyha világa, de keverednek bele más témák is.

Remélem, hogy eddigi látogatóim továbbra is felkeresik blogomat, megtisztelnek bizalmukkal.

2 megjegyzés:

  1. Kedves Endre akkor amit írtam emailben - azzal kapcsolatban, hogy érdektelenség van a gyűjtőoldaladdal és nem csak a Tiéddel hanem másokéval kapcsolatban is, megszünnek sorra - látom jó ötletnek találtad magadra nézve is, hogy más is legyen a blogban ne csak gasztro meg ahhoz kapcsolódó téma, mert az a tapasztalatom, hogy az olvasók jobban szeretik az életmód blogokat. Szerintem kezd a gasztro blogolás veszíteni a népszerűségéből, mert unalmas. A gasztrosznob blogokat - ismerek egy párat - meg ki nem állhatom. Kíváncsi leszek, hogy a megváltozott cím mi újat fog hozni. Én is ezen dolgozom most a blogomban. Sok sikert kívánok.

    VálaszTörlés
  2. Jó ötlet! Eddig is szerettem a nem gasztronómiai írásaidat is olvasni.

    VálaszTörlés