HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2011. július 25., hétfő

Rántott Camembert majonézzel és rizzsel

Rántott Camembert majonézzel és rizzsel

Hozzávalók :
  • 1 db kerek Camembert
  • olíva olaj
  • liszt
  • 1 db tojás
  • zsemlemorzsa
  • őrölt fekete bors
  • fokhagymás petrezselymes fűszerkeverék
  • rizs
  • citrom
  • majonéz
  • paradicsom
  • petrezselyem
Elkészítés:
A rizst megfőzöm. A sajtot duplán panírozom (liszt, tojás, prézli, tojás, prézli), majd olajban mindkét oldalán megsütöm. Tálaláskor a tányérra helyezem, mellérakom a rizst, fűszerezem, nyomok rá majonézt, díszítem paradicsommal, citromkarikával és petrezselyemzölddel.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése