HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2011. július 24., vasárnap

Sült karaj zöldbabbal, petrezselymes újkrumplival

Sült karaj zöldbabbal, petrezselymes újkrumplival

Hozzávalók :
  • sertés karaj
  • zöldbab
  • újkrumpli
  • petrezselyem
  • fokhagyma
  • fűszeres olívaolaj
  • Vegeta
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
  • fokhagymás petrezselymes fűszerkeverék
Elkészítés:

A húst sózom, borsozom, megszórom paprikával, teszek rá darabolt fokhagymát, s olajban kisütöm. A zöldbabot sós , Vegetás vízben megfőzöm, borsozom. Az újkrumplit megsütöm, sózom, borsozom, s megszórom fokhagymás petrezselymes fűszerkeverékkel, s vágok rá petrezselymet.

3 megjegyzés:

  1. Hú, nem győzöm kapkodni a fejem, ennyi új, finom étel láttán. Röpködnek a kezed alól a jobbnál jobb receptek :) Nagyon örülök, hogy visszatértél :D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon guszta! Igencsak beindúltál, csak kapkodom a fejemet annyi finomságot tettél fel mai napon! Kipróbáltam az újkrumplit úgy készítettem el ahogy tegnap láttam nálad, és nagyon finom lett!

    VálaszTörlés
  3. Kedves Maria és Éva! Örülök, hogy tetszenek a receptjeim.

    VálaszTörlés