HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2011. július 23., szombat

Folytatom a blogírást

Folytatom a blogírást

Úgy döntöttem, hogy folytatom a blogom írását. Ebben közrejátszott a Mindmegette két díja, de sokkal inkább  több blogtárs kedves unszolása, hogy térjek vissza és folytassam. Megmondom őszintén, hogy hiányzott nemcsak az írás (közben azért írtam jónéhány bejegyzést, csak nem tettem közzé), hanem az arra való reagálás, az írásaim látogatása, de főleg a megjegyzéseitek.

Ahhoz, hogy a blogom ismét olyan látogatott legyen, mint régebben, szükség van a gyűjtőblogok közreműködésére is. Mint előzőleg már írtam, a  Miner Gasztro az utóbbi időben gyengélkedik, gyakran nem érhető el, vagy ha igen, nincsenek képek stb., A Varázsfazék pedig már több mint egy hónapja Csipkerózsika álmát alussza, a Gasztro pedig bojkottál.
Az utóbbinak  az alábbiakat írtam:

Hi!
Miután a Mindmegette tavaszi receptversenyén 2 díjat is nyertem, s számos kedves blogtársam kapacitált, hogy jelentkezzem újra, úgy döntöttem, hogy folytatom a blogírást. Ezért szeretném, ha a bejegyzéseim újra megjelennének a középső sávban. Igyekszem odafigyelni, hogy a legkényesebb olvasók se találjanak őket bántó tartalmat.
Üdv. Hobbychef

Kíváncsi vagyok a reagálásukra.

Nos, akkor újra itt, remélem többek örömére.



6 megjegyzés:

  1. Kedves Endre!
    Nagyon örülök, hogy visszatértél szerintem nagyon sokan visszavártak.
    Szeretettel:
    Mrita

    VálaszTörlés
  2. Na végre, ennek örülök és üdvözöllek újra a gasztrobloggerek között. Mindent bele, indulj be! Nagy lemaradásod van, hozzad be.

    VálaszTörlés
  3. Na végre hogy megjött az a bizonyos.....! Örülök hogy újra beindúlsz hajrá!!!

    VálaszTörlés
  4. Én is örülök, hogy újból köztünk vagy!:)

    VálaszTörlés