HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2013. január 23., szerda

Tejfölös karfiol leves csipetkével

Tejfölös karfiol leves csipetkével

Mai levesem:



Néhány korábbi karfiol leves:

Karfiolleves tejföllel, csipetkével


3 megjegyzés:

  1. Én általában "fehéren" főzöm a karfiollevest, de paprikásan is nagyon finom lehet!!

    VálaszTörlés
  2. Aki ismer engem, az tudja, hogy én az átlagosnál jobban szeretem a csípős ételeket, ezért a chilit , s a csípős őrölt piros paprikát előszeretettel alkalmazom az ételeknél. Ez apai örökség, a sok nyavalya mellett ez az egyetlen pozitívum (az eszétől eltekintve, ő is summa cum laude végezte az egyetemet), amit örököltem tőle.

    VálaszTörlés