HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2013. január 26., szombat

Disznóságok tarjával, sült céklával és krumplival

Disznóságok tarjával, sült céklával és krumplival

Hozzávalók :
  • 1 db sütnivaló kolbász
  • 1 db májas hurka
  • 1 db véres hurka
  • 1 szelet csontnélküli főtt tarja
  • 2 db cékla
  • 3 db krumpli
  • libazsír
  • őrölt fekete bors
  • őrölt chili
  • őrölt kömény
Elkészítés: 

A kolbászt és a hurkákat megszurkálom, beteszem egy zsíros serpenyőbe, ráhelyezem a tarját, mellé a hasábra vágott krumplit és a szeletelt céklát. Sózom, borsozom, a céklára szórok még köménymagot is. Letakarom egy alufóliával, s 180 C fokra előmelegített sütőbe rakom. Időnként megforgatom, s meglocsolom.A vége felé leveszem a fóliát, locsolok rá sört, s pirosra sütöm.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése