Disznóságok tarjával, sült céklával és krumplival
Hozzávalók :- 1 db sütnivaló kolbász
- 1 db májas hurka
- 1 db véres hurka
- 1 szelet csontnélküli főtt tarja
- 2 db cékla
- 3 db krumpli
- libazsír
- só
- őrölt fekete bors
- őrölt chili
- őrölt kömény
A kolbászt és a hurkákat megszurkálom, beteszem egy zsíros serpenyőbe, ráhelyezem a tarját, mellé a hasábra vágott krumplit és a szeletelt céklát. Sózom, borsozom, a céklára szórok még köménymagot is. Letakarom egy alufóliával, s 180 C fokra előmelegített sütőbe rakom. Időnként megforgatom, s meglocsolom.A vége felé leveszem a fóliát, locsolok rá sört, s pirosra sütöm.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése