HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2013. január 14., hétfő

Tejfölös-túrós, narancslekváros palacsinta

Tejfölös-túrós, narancslekváros palacsinta


A palacsintát megtöltöm túróval, tejföllel, Cointreau-val ízesített narancslekvárral. Összetekerem, kanalazok rá tejfölt, szórok rá cukrot, s kandírozott narancshéjat.


5 megjegyzés:

  1. Szuper kombináció, és van is hozzá isteni narancslekvárom! :)

    VálaszTörlés
  2. A palacsintát imádjuk én elsősorban a lekvárosat, a férjem a túrósat. De rakottan is már két változatom van a blogomban. Szóval mindenhogyan jöhet. A Tied is finom lehet.

    VálaszTörlés
  3. Én is hétvégén narancs krémes (curd) palacsintát csináltam!
    Ez így együtt isteni lehetett!

    VálaszTörlés
  4. Na neee! Ez már kínzás!! Szeretem, főleg narancslekvárral!!

    VálaszTörlés
  5. A narancslekváros palacsinta egy kicsit eltér a szokásos tejfölös-túrós változattól.

    VálaszTörlés