HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2013. január 3., csütörtök

Sült kolbász krumpliágyon

Sült kolbász krumpliágyon

Hozzávalók:
  • 3 db sütnivaló kolbász
  • 6 db krumpli
  • libazsír
  • őrölt fekete bors
  • 1 db paradicsom
  • 1 db csípős hegyespaprika
Elkészítés:

A krumplit héjában megfőzöm, megpucolom, s belekarikázom egy serpenyőbe, melybe zsírt tettem. Minden réteget fűszerezek. Ráteszem a kolbászokat, villával megszurkálom. Közé, mellé szeletelem a paradicsomot, a kettévágott paprikát. A zöldségeket is megsózom, teszek rá egy kevés zsírt, s beteszem a sütőbe. Megsütöm.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése