Aki ismer engem, az tudja, hogy én az átlagosnál jobban szeretem a csípős ételeket, ezért a chilit , s a csípős őrölt piros paprikát előszeretettel alkalmazom az ételeknél. Ez apai örökség, a sok nyavalya mellett ez az egyetlen pozitívum (az eszétől eltekintve, ő is summa cum laude végezte az egyetemet), amit örököltem tőle.
Én általában "fehéren" főzöm a karfiollevest, de paprikásan is nagyon finom lehet!!
VálaszTörlésAki ismer engem, az tudja, hogy én az átlagosnál jobban szeretem a csípős ételeket, ezért a chilit , s a csípős őrölt piros paprikát előszeretettel alkalmazom az ételeknél. Ez apai örökség, a sok nyavalya mellett ez az egyetlen pozitívum (az eszétől eltekintve, ő is summa cum laude végezte az egyetemet), amit örököltem tőle.
VálaszTörlésEzt mi is szeretjük!
VálaszTörlés