HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2013. január 23., szerda

Miner gasztro



Úgy tűnik, a miner gasztro most már tényleg megszűnt. Se tegnap, se ma nem tudzam elérni.

Kár érte. Kedveltem, minden nap megnéztem. Saját bejegyzéseimből tudom, hogy ez a gyűjtő blog hozta a leggyorsabban az új bejegyzéseket. Mire végeztem a bejegyzés publikálásával a megosztó oldalakon, már ott is volt.

Béke poraira!

3 megjegyzés:

  1. Reménykedjünk, hogy csak átmeneti üzemzavar lépett fel.
    De lehet, hogy tényleg vége lett (a megszűnésről értesítő piros feliratot nem vették le azután sem, hogy újra üzemelt).
    Na, majd látjuk - vagy nem :(

    VálaszTörlés
  2. Talán hétfőn néztem az oldalukra, és akkor még léteztek. Én is sajnálom, írtam is nekik még a tavalyi évben, dicsértem, hogy tényleg ők voltak akiknek a gyűjtő blogja rögtön hozta a bejegyzésem. Most már valóban nem lehet elérni. Sajnálom, de mint mindenbe, ebbe is bele lehet unni - megunták.

    VálaszTörlés
  3. Ma sem elérhetőek, tartok tőle, hogy most már tényleg leálltak. Kár. Egyébként nem értem,. ha automatikusan működött a gyűjtőblog, akkor miért kapcsolták le, hiszen nem igényel ráfigyelést, munkát. Az egész megy magától.
    Csak egy magyarázat lehet, fizetős volt a bloghely, s nem érte meg a további üzemeltetés, mert a reklámbevételek nem fedezték a kiadásokat..

    VálaszTörlés