HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2013. január 28., hétfő

Magyarok Asztala Díj

Magyarok Asztala Díj

Egy kedves díjat láttam tücsinél - Picike édes konyhája: Magyarok Asztala Díj

Megtetszett, s mivel senki nem adományozta nekem - legalább is eddig - rendhagyó módon magam leptem meg vele magam, s rögtön át is adtam magamnak:

Nos, tra ta, ta, ta: a nyertes (hosszú csend), aki a főzőkanál mestere! (újabb csend), aki a konyha ördöge! (újabb csend), aki nem ismer lehetetlent! (újabb csend), akitől még a mesterszakácsok is rettegnek! (újabb csend), mert ő az, akinek nem számít egy, kettő, három, sőt négy Michelin csillag sem !(csend), mert ő a mindenki által szeretett (csend), a kiváló és utolérhetetlen (csend), a legeslegjobb Chef (csend), ő nem más, mint (nagyon hosszú csend, majd üdvrivalgás, fanfárok hangja): HOBBYCHEF, a mi Hobbychef-ünk!!!!!!!


A gratulációkat szívesen fogadom, az ellenvéleményeket természetesen kimoderálom. Ezért kéretik a kedves látogató, hogy csak dicsérő megjegyzéseket, commenteket szíveskedjék beírni.

Köszönettel: a Ti Hobbychef-etek!

P.S. Mielőtt valaki rosszra gondolna, a  bejegyzés természetesen nem a díjak ellen szól, hiszen magam is kaptam számosat, s örültem is neki.

7 megjegyzés:

  1. :D:D:D Tra-ta-ta-ta és hosszú csend - nagyon jó :)!! és nagyon tetszik a díjátadás :D:D:D.
    Gratulálok kedves Hobbychef ehhez a csodás díjhoz, nagyon megérdemelten kaptad :)!!

    VálaszTörlés
  2. Meg is érdemled a díjat! Aki minden nap főz és még veszi a fáradságot, hogy megossza velünk, annak mindenképp jár a díj!

    VálaszTörlés
  3. Kedves Hobbychef-ünk!
    Gratulálok ehhez a szép díjhoz!
    Bizonyára észrevetted, hogy mostanában a díjaknak leáldozott.
    Helyette divat játékra hívni a bloggertársakat, amikor egy szabadon választott ételt a jelentkező elkészít a te blogodról, lefotózza és posztolja a saját blogjában, a játék szervezője pedig valami jutalmat kisorsol a jelentkezők között.
    Szervezz te is egy ilyet ha van kedved meg időd hozzá.

    És még egy kérdés. Restellem, de nem tudom, mit jelent a P.S. ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Marisz!
      Igen, én is észrevettem, hogy mostanában nem adományoznak a bloggerek díjakat egymásnak. Ennek annak idején sem nyilvánítottam nagy jelentőséget, de egy kedves dolognak tartottam, s nekem is jól esett, ha valaki megtisztelt vele.
      A játéktól elment a kedvem, az emlékezetes Halloween játékom kudarca után. Nem hiszem, hogy egy jó ideig ezzel próbálkoznék, pedig időm és kedvem is lenne hozzá.
      A P.S. miatt nem kell restelkedned. Ez a latinból jön: Postscriptum, németül Postschreiben, magyarul u.i.=utóírat. Vagyis egy olyan írás, ami a fő mondanivaló, írás, levél után jött a végén, vagy utólag.

      Törlés
    2. Köszönöm a választ. A P. S.-re kis gondolkodással rájöhettem volna annak ellenére, hogy én nem latin nyelvet tanultam diákkoromban.

      Törlés
  4. Ez a díj ez igazán fasza, pláne, hogy jó ismerőstől kaptad. Gratulálok :)

    Tomi

    VálaszTörlés