HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2012. február 4., szombat

Újabb receptem a RECEPTTÁR-ban - Fasírt hagymás, sültszalonnás krumplival és fehérboros párolt káposztával

Újabb receptem a RECEPTTÁR-ban

Egy kedves blogtárs - Tóth-Nacsa Ági, a Boldog kukta blog írója - hívta fel a figyelmemet arra, hogy egy újabb receptem megjelent a Mindmegette RECEPTTÁR-ban. A szerkesztőség most is "elfelejtett" értesíteni, a tiszteletpéldányról nem is beszélve.


 Íme a recept:

Ezt a receptet még a múlt év augusztusában küldtem be a Mindmegetté-nek, akkor nem jelentették meg (az internetes lapban, melyben eddig 142 receptem jelent meg, továbbra sem található!?!), épp ezért nagyon meglepett, hogy most bevették a RECPTTÁR-ba. Ha netán valaki kíváncsi rá, belinkeltem, és feltettem a fotót is, mivel az újságban nem nagyon lehet látni.:

Fasírt hagymás, sültszalonnás krumplival és fehérboros párolt káposztával




3 megjegyzés:

  1. Gratulálok, de én a helyedben már nem foglalkoznék velük, mert egyfolytában csak mérgelődsz. Csoda, hogy még vagy ők vagy Te nem elégel/ték/ted meg ezt a huzavonát.
    A fasirtos ételed biztos finom volt, mi is szeretjük, éppen hétfőre tervezem a fasírtot én is készíteni, a köreten még gondolkodok.
    Kérdésem van: Tóth-Nacsa Ági szerinted a Nacsa Olivér barátnője vagy felesége? - mert azt tudom, hogy Áginak hívják és ilyen név hasonlóság nem hiszem, hogy van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hamarabb kellett volna megnéznem a Boldog kukta blogot, akkor nem írtam volna az előző hozászólást, mert kiderült a számomra, hogy a hölgynek semmi köze Nacsa Olivérhez, legalábbis a külsejét illetően, mert a barátnője vagy felesége nem így néz ki.

      Törlés
  2. Nem mérgelődöm. Azt már tudomásul vettem, hogy "elfelejtenek" értesíteni. A tiszteletpéldányt csak elvi okok miatt említettem meg, hiszen 89 Ft-om még van, hogy megvegyem a lapot, csak illendő lenne, hogy küldjenek egy pédányt, ha már a receptért nem fizetnek, csak a dícsőség az enyém.
    Kérdésedre: Csak név azonosságról lehet szó. A RECEPTTÁR-ban 6 oldalas cikk jelent meg vele, s a disznóvágásos receptjeiről, a címlapon a jobb alsó sarokban látható a párjával. A cikkben pedig beszél arról, hogy "Három hetente szombat hajnalban útra kelek busszal. Azért háromhetente, mert három műszakban dolgozik ott az én szerelmem. Amikor az éjszakai műszak végén, kora reggel kilép a munkahelye kapuján, akkor a buszmegállóban randizunk, és az első vásrlók között szerezzük be a finomságokat."

    VálaszTörlés