HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2012. február 12., vasárnap

Díjat kaptam

Díjat kaptam

Ezt a kedves, jópofa  díjat kaptam Bettytől/Suncikától, a
Kisebb- nagyobb szösszenetek az én konyhámból blog írójától.

Nagyon szépen köszönöm neki, hogy rám is gondolt, s örömmel el is fogadom.
Azonban a kérdések - úgy érzem - inkább a gyengébb nemre vonatkoznak, ezért, bár nem akarok ünneprontó lenni,  most nem továbbítanám a díjat, ellenben felkínálom minden kedves hölgylátogatómnak


5 megjegyzés:

  1. Én is szerettem volna Neked is adni, csak a nőies kérdések miatt nem mertem :)

    VálaszTörlés
  2. Kedves Mari!
    Még ha nem is küldted el, azért örülök, hogy Te is gondoltál rám. Köszönöm.

    VálaszTörlés
  3. Szia Endre!

    Nagyon szívesen. Én azért küldtem el ezt a díjat, mert szeretem a blogod. Mellesleg megjegyzem azok a kérdések,amik vele járnak nálam valahol kiverték a biztosítékot, mert ugyan semmi köze a gasztronómiához és szerintem nem is egy ilyen díjhoz valók, ezért azok figyelmen kívül hagyása után döntöttem úgy, hogy megkapod a díjat! :) Remélem nem baj. Szusika helyett Suncika volnék, dehisz' ezt tudod, viszont az új álnevem Nassoló Naplopó volna. :)
    Puszi
    Betti

    VálaszTörlés
  4. Kedves Suncika!
    Örülök, hogy szereted a blogomat.
    Persze, hogy tudom, hogy Suncika vagy. Így írtam a bejegyzést, s így tettem ki a blogom oldalába is a díjat. Az elején csúszott be valahogy ez a Szusika, mikor megjelent rögtön korrigáltam, de akkor már késő volt. Nálad mindkét neveddel Betty/Suncika köszöntem meg, de ezt most nem találtam az én bejegyzésem linkelése alapján.
    Viszont most valami gubanc van. Ha ráklikkelek a megjegyzésedre (Suncika), megjelenik az új neved Nassoló Naplopó, de arra klikkelve egy üres blog jelenik meg, mintha még el sem kezdted volna a blogírást.

    VálaszTörlés
  5. Gratulálok a díjhoz!Most nézem,hogy épp annyi követőd van mint nekem!:)
    Boldog Valentint!:)

    VálaszTörlés