HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2010. szeptember 1., szerda

Könnyű vacsora - Rántott patisszon




Könnyű vacsora - Rántott patisszon

Hozzávalók:

  • 1 nagy patisszon
  • Vegeta
  • őrölt fekete bors
  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • olaj
  • paradicsom
  • 1 szelet zöld paprika
  • tejföl

Elkészítés:

A rántott patisszon elkészítését már leírtam egy korábbi bejegyzésben. Most a tálalás annyiban tér el a korábbitól, hogy köret nincs, s majonéz helyett tejszínnel locsoltam meg a patisszon darabkákat, s paradicsommal, valamint 1 szelet zöld paprikával díszítettem.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése