HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2010. szeptember 22., szerda

Húsleves pulykanyakból

Húsleves pulykanyakból


Hozzávalók:

  • 5-6 db pulykanyak
  • 3 db sárgarépa
  • 1 db fehérrépa
  • 1 db zellergumó
  • 1/2 karalábé
  • 1 db burgonya
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 csomag petrezselyem
  • zellerlevél
  • 1 db kelkáposztalevél
  • Vegeta
  • egész fekete bors
  • 1 db chilipaprika
  • őrölt fekete bors
  • őrölt pirospaprika
  • levestészta

Elkészítés:

Egy lábasba beleteszem a hozzávalókat, felengedem vízzel, s elkezdem főzni. Amikor már majdnem kész, leszedem a habot a tetejéről, majd készre főzöm. Főzök hozzá cérnametéltet, tálalom. Teszek még bele chilipaprikát és borsot.

Megjegyzés:

A fénykép a második adagnál készült, amikor a zöldségek java már elfogyott. Sorry. Tényleg benne volt minden. Ha legközelebb megint ezt főzök, már az első adagnál fényképezgetek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése