HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2010. szeptember 21., kedd

Paprikás krumpli

Hozzávalók:

  • 6 db krumpli
  • 1 db vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 db paprika
  • 1 db paradicsom
  • 1 db chili
  • 1 szelet füstölt szalonna
  • libazsír
  • 2 szál virsli
  • 1/2 szál füstölt kolbász
  • Vegeta
  • őrölt fekete bors
  • őrölt pirospaprika
  • őrölt kömény

Elkészítés:

Egy serpenyőben kevés libazsíron megpirítom a kockára vágott szalonnát, a hagymát, majd rádobom a fokhagymát, a paprikát, chilit, paradicsomot és a darabolt krumplit, fűszerezem, s felengedem vízzel. A végén belefőzöm a virslit és a kolbászt.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése