Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2010. szeptember 9., csütörtök
Piros kaviár főtt tojással
Egy könnyű vacsora.
Hozzávalók:
1 szelet toastkenyér
1 db fött tojás
piros lazackaviár
vaj
1 db hegyes zöldpaprika
újhagyma, vagy lila hagyma
Elkészítés:
A kenyeret megpirítom, megkenem vajjal, ráteszem a szeletelt tojást, a kaviárt, a zöldpaprikát, s az újhagymát.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése