Lecsós borjúmáj gombával és krumplival, vörösborral megbolondítva
Sikerült megint nagyon kedvező áron borjúmájat kapni. Ebből lett a mai ebéd.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A májat csíkokra vágom.
A hagymát és a gombát felszeletelem, a fokhagymát aprítom, a paprikát, paradicsomot darabolom.
A krumplit kockára vágom. Sós vízben megfőzöm.
Egy serpenyőben zsíron megdinsztelem a hagymát, hozzáadom a májat, majd a paprikát, a gombát és a paradicsomot. Megszórom borssal és paprikával, ráöntöm a vörösbort.
Hozzáadom a megfőtt krumplit, összekeverem, megsózom.
Tálalok. Szedek a tányérra az ételből, s rakok rá szeletelt paprikát és paradicsomot.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése