HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2016. július 4., hétfő

Ribizlis rumos pohárkrém erdei ribizlis túrókrémmel és joghurttal

Ribizlis rumos pohárkrém erdei ribizlis túrókrémmel és joghurttal


Nyári finomság. 5 perc alatt kész.

Hozzávalók:


  • 3 ek ribizli
  • 9 dkg fekete erdei ribizli túrókrém
  • 0,8 dl natúr joghurt
  • 3 cl karibi rum


  • Elkészítés:

    A hozzávalókat előzetesen jól behűtöm.

    A ribizlit néhány fürt kivételével megpucolom.

    Egy pohár aljára kanalazom az erdei ribizli túrókrémet. Rá a joghurtot,  közbe rakok ribizlit, meglocsolom a rummal, a tetejére szórom a maradék gyümölcsöt.  A fürtöket pedig a pohár szélére aggatom.




    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése