Pástétommal töltött paprika és paradicsom, velesült batátával
Már régen mutattam töltött zöldségeket, íme egy újabb.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A paprikát félbevágom, csumáját eltávolítom, megtöltöm a fokhagymás pástétommal. A paradicsomot megskalpolom, belsejét kivágom, megtöltöm a fűszeres pástétommal. A zöldségeket berakom egy nagy serpenyőbe.
A batátát megpucolom, felszeletelem, a zöldségek mellé rakom. Fűszerezem, meglocsolom olajjal. Letakarom alufóliával és berakom a 180 C fokra előmelegített sütőbe, s hőlégkeverés mellett 30 percig sütöm.
A sajtot lereszelem., a fóliát leveszem a serpenyőből, rászórom zöldségekre a sajtot, a hőt megemelem 200 C fokra, 15 perc elteltével átkapcsolok grill fokozatra, s addig sütöm, míg a zöldségek és a sajt is megpirulnak.
Tálaláskor a tányérra teszek jégsaláta leveleket, s a serpenyő tartalmának a felét elrendezem a tányéron.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése