HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2015. november 28., szombat

Receptjeim a Mindmegette Heti menü ajánlásában: Rántott tengeri hal krumplipürével, Farfalle túróval, tejföllel és rokforttal, Karfiolleves baconnel, chilivel, Rántott hús csalamádéval, Szicíliai két gombás spaghetti fehérborral, Kakasleves sok zöldséggel, cérnametélttel, Kecskesajttal töltött füge bacon köntösben, Sörös füstölt csülök velesült krumplival

Receptjeim a Mindmegette Heti menü ajánlásában: Rántott tengeri hal krumplipürével, Farfalle túróval, tejföllel és rokforttal, Karfiolleves baconnel, chilivel, Rántott hús csalamádéval, Szicíliai két gombás spaghetti fehérborral, Kakasleves sok zöldséggel, cérnametélttel, Kecskesajttal töltött füge bacon köntösben, Sörös füstölt csülök velesült krumplival



 A Mindmegette Heti menüajánló-jában 8 receptem   szerepel:

Heti menüajánló

Heti menü - 2015. október 19 - október 25.

Rántott tengeri hal krumplipürével

Farfalle túróval, tejföllel és rokforttal

Karfiolleves baconnel, chilivel

Rántott hús csalamádéval

Szicíliai két gombás spaghetti fehérborral

Kakasleves sok zöldséggel, cérnametélttel

Kecskesajttal töltött füge bacon köntösben

Sörös füstölt csülök velesült krumplival

 














Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése